Familie tekening + Boodschap

Een Bijenwas Familie tekening is een uiting in kleur van jullie energie als gezin gezamelijk. Het is een prachtig symbolisch geheel waarbij een mooie boodschap meekomt.

Elke Bijenwas Familietekening is uniek. Het is een vertaling van licht en liefde van jullie gezin op dit moment. Onder gezin versta ik iedereen die onder één dak woont, inclusief dieren.

Ik stem mij af op jullie energie als gezin en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Familie Ziels tekening meekomt.

Het zien van een vertaling in kleur van je gezin, kan je raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in gang. Het is een mooie inspirerend geheel.

Vaak voel ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie in de tekening, zoals licht, liefde, kracht en heling.

De Familietekeningen met boodschap en intentie maak ik op A4 formaat. Ik vind het fijn als iedereen binnen het gezin weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vind. Zo hou ik alles licht en liefdevol.

Naast de Familie Bijenwastekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Relatie en Hemel Bijenwastekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.

 

Prijzen en hoe werkt het?

Een Relatie, Familie of Hemeltekening op A4 formaat incl. korte boodschap kost 65,- incl.btw

Een Relatie, Familie of Hemeltekening op A4 formaat incl.uitgebreide Reading kost  125,-

Om een Familietekening te kunnen maken heb ik nodig van jou:

De namen van iedereen in het gezin (Voor-en achternaam en leeftijd.

Het adres waar de tekening heen mag.

Akkoord van iedereen in het gezin.

Ik werk via de mail!

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de tekening na max. 2 weken in je brievenbus tenzij anders vooraf aangegeven.

Mijn bankgegevens zijn:

Bankgegevens NL61ABNA 0572 3363 22 te name van M.J.M van den Hurk (dit is mijn meisjesnaam)