Healing Art.

 

Healing Art is een bijzondere vorm van een tekening of art.

Het is een unieke tekening waarbij afgestemde Healing voor jou meekomt. De tekening laat door middel van vorm en kleur aan je zien wat jij op dit moment aan Healing kunt gebruiken.

Dat hoeft niet alleen fysiek te zijn. De heling van de tekening kan ook voor andere gebieden in jouw leven zijn die wat aandacht nodig hebben bijvoorbeeld op mentaal, emotioneel, spiritueel, energetisch vlak.

Het kan heling brengen in een bepaalde ruimte, binnen het gezin, in een bedrijf of praktijk, relatie of situatie.

De tekening brengt bewustzijn en de energie van de tekening kan, nadat je de aanvraag hebt gedaan, al aan het werk gaan. Dat heb je aan jezelf te danken omdat jij Healing hebt aangevraagd voor jezelf, of voor een onderdeel van je leven.

De meegekomen heling van de tekening gaat met jou aan het werk. Het kan zijn dat je mooie inzichten ontvangt in de periode erna. Je kan je meer ontspannen voelen of je ziet de dingen meer helder. Er kan heling ontstaan, opschoning, opening, aansporing of iets kan eindelijk los worden gelaten. Er kan meer flow in je leven komen, of binnen een bepaald gebied van je leven, waarin je wel wat heling gebruiken kan. Dingen kunnen weer meer gaan stromen. 

Er zal altijd precies gebeuren wat er mag gebeuren op dit moment. Vertrouw daarop. Het is altijd helpend voor jou vanuit een groter perspectief bekeken.

Alles kan, ik heb daar verder geen invloed op. Ik bepaal en wil niets. De Healing is uniek voor jou en het bewustzijn of Spirit waar jij ook onderdeel van bent, heeft deze Healing helemaal voor jou op maat gemaakt. Ik ga bij ontvangst van de heling er helemaal tussen uit, om zo de helende energie voor jou te laten stromen en te linken met de tekening. Ik werk op zo'n moment vanuit een andere staat van zijn. 

Standaard komt er verder geen boodschap met de tekening mee, alleen puur helende energie. De tekening kan je raken wanneer je ernaar kijkt. Soms blijft het beeld van de tekening in je hoofd voor een tijdje bij je. Voel vooral ook wat de tekening met je doet. Hoeft niet, mag wel. Het kan je bevestiging geven omdat de tekening dan met je resoneert.

Mocht je wel graag een boodschap bij de Healing Art willen ontvangen dan kan dat. Er zal dan inzicht komen in bijvoorbeeld een blinde vlek of in een niet helpend patroon. De boodschap schijnt licht op iets dat je ten voordele van jouw heling mag gaan inzien, zodat er ook heling kan ontstaan vanuit bewustzijn. De extra kosten voor een boodschap voorbij de tekening zijn 30,- euro (incl.btw)

 

Je hoeft er verder niet in te geloven, de helende energie doet altijd zijn werk.

Een prachtig cadeau voor jezelf of iemand anders natuurlijk.

 

Voor het maken van een Helende tekening heb ik nodig:

Voor-en Achternaam.

Adres waar de tekening heen gestuurd mag worden.

Als de Healing Art voor een ruimte, bedrijf of praktijk is dan graag bij de aanvraag vermelden.

De prijs van mijn Healing Art op A 4 papier is 65,- incl.btw en verzending binnen Nederland.

De prijs van mijn Healing Art op A4 papier met extra bewustzijnsboodschap incl.btw en verzending NL is 95,-

De prijs van mijn Healing Art op A3 papier is 95,- incl. verzending binnen Nederland. (incl.boodschap 125,-)

Hartegroet,

Sandra Laureys