Hemel Reading

Bij een Hemel Reading zoek ik contact voor jou met degene die is overgegaan. Vaak is afscheid nemen van een overleden dierbare, overleden kindje of miskraam heel erg lastig. Je zit nog met veel vragen en je wil graag weten of diegene nog om je heen is, en goed is aangekomen op zijn of haar bestemming. Een Reading kan helpen om dingen een beter plekje te geven. Het kan je helpen in de rouwverwerking.

Het kan zijn dat mensen die overleden zijn nog een mooie boodschap voor jou hebben. Soms willen ze jou laten weten hoe het met hen gaat, en wat ze belangrijk vonden in het aardse leven. Het kan jou dan een mooie bevestiging geven dat diegene nog om jou heen is. Ook kun je bepaalde vragen die je hebt, en je nog veel bezighouden, stellen. Ik stel die vragen aan jou overleden dierbare. Soms willen jouw gidsen nog een boodschap aan jou doorgeven naast wat jou dierbare je graag zeggen wil. Dat kan je ondersteunen en misschien bevestigen in jouw proces. 

Een reading met een overleden dierbare kan je helpen om dingen mooi af te sluiten, dingen los te laten en weer verder te gaan op je pad. De overleden persoon kan ook de nieuw verworven inzichten die hij of zij heeft gekregen, juist doordat hij is overleden met jou delen. Hoe mooi is dat?

Soms hebben mensen zelf gekozen om hun leven te beïndigen en blijven de familieleden achter met veel vragen. Een Reading kan dan helpen om vragen te beantwoorden en om dingen los te laten. Het is voor mij echt een voorrecht om ook deze mensen een stem te geven. Ik voel vaak ook dat deze mensen graag aan het woord willen om rust te brengen bij achtergebleven nabestaanden.

Het kan je helpen om dingen te verwerken en weer een plekje te geven zodat je weer verder kunt met de wetenschap dat je gesteund wordt ook al is iemand fysiek niet meer om je heen. Gewoon weer verder kunnen met de nieuw verworven inzichten.

Hemel Reading

Voor een Reading/Healing op Afstand heb ik nodig:

 

Een foto waar diegene alleen op staat.

Voor-en achternaam.

Geboortedatum/datum heengaan

Gezinssamenstelling

Jouw vragen

    evt wat toelichting bij de vragen.

Alles wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Een Hemel Reading kost 75,-  (incl.btw + verzendkosten nl)

Een Hemel Reading + Hemeltekening kost 95,- (incl.btw + verzendkosten nl)

Ik werk altijd vanuit licht en liefde.

Kijk ook eens bij mijn andere website: www.eenbriefuitdehemel.nl