Hemel tekening met Boodschap

Een mooie manier om het gemis een plekje te geven.

Een hemel tekening is een bijzonder manier om het verlies van een dierbare een plekje te geven. Het is een uiting van het licht en de liefde van degene die je mist verwerkt in een tekening van Bijenwas. Bij de tekening komt een liefdevolle boodschap mee.

De kleuren, tekening en boodschap kunnen jouw raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het helpt jou misschien weer met een stukje rouwverwerking. Het zet altijd iets in moois en liefdevols in gang.

Vaak voel ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie extra intentie in de tekening. Meestal is dat LIEFDE en LICHT en bij de Hemeltekeningen plaats ik altijd nog een intentie van KRACHT en TROOST. Soms mag er een andere intentie geplaatst worden. Ik laat mij altijd leiden door wat er mag ontstaan.

De Hemeltekening met boodschap en intentie maak ik op een A4 formaat. Ik vind het fijn dat als het om een cadeau voor iemand gaat, dat diegene wel weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vindt. Zo hou ik alles licht en liefdevol. Een cadeau bon geven kan natuurlijk ook. Dan kan diegene voor wie het cadeau is, zelf contact met mij zoeken

Naast de Hemel Bijenwas tekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Familie Bijenwastekeningen, Relatie tekeningen aan.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Prijzen en hoe werkt het?

Een Hemeltekening op A4 formaat incl. korte boodschap kost 65,- incl.btw

Een Hemeltekening op A4 formaat incl.uitgebreide Hemel Reading kost  95,-

 

Om een Hemel te kunnen maken heb ik nodig van jou:

Naam van jouw overleden dierbaren

(Voor-en achternaam).

Geboortedatum en datum heengaan.

Het adres waar de tekening heen mag.

Ik werk via de mail!

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de tekening na max. 2 weken in je brievenbus tenzij anders vooraf aangegeven.

Mijn bankgegevens zijn:

Bankgegevens NL61ABNA 0572 3363 22 te name van M.J.M van den Hurk (dit is mijn meisjesnaam)