Inspiratie vanuit het licht.

 

De Bron van al het leven, het Bewustzijn dat zijn wij ook. De Bron, God, Universe communiceert tegen zichzelf, hij praat tegen dat deel van zichzelf dat zich nog niet bewust is van het geheel. Dat doet de Bron, God of Universe precies op die manier die jouw past. De Bron kent jou, want hij is jou, en andersom. Jij bent het leven zelf en praat dus ook tegen jezelf in alles wat je ziet. Het leven dat je zelf bent houdt jou continu een spiegel voor. Het nodigt je uit om de verbinding met jezelf aan te gaan, zodat jij kan ervaren dat je heel bent. De Bron, het leven wijst jou graag de liefdevolle weg, jouw hart is hierin het kompas, wijsheid is overal. Vanuit het moment van nu ontstaat alles, want dat is wat er werkelijk is. Je hoeft alleen maar stil-te-staan vanuit dit moment bij jezelf. Meer is niet nodig, daar is alles aanwezig wat je nodig hebt. De wereld is in jou, dus maak er iets moois van.

 

Channeling ontvangen van de wijsheid van Krion.

 

Je mag zijn wie je bent, en wezen waar je mag zijn. Veel mensen zijn bezig met wakker worden, om erachter te komen wie ze werkelijk zijn. Ascentie, verlichting. Hierbij wordt een enorm verantwoordelijkheidsgevoel aangeraakt door meer bewustzijn en hierdoor schieten mensen juist weer in hun hoofd, hun denken. Nu ze zich meer bewust zijn van zichzelf moeten ze blokkades opruimen, door hun angsten heen en hun licht gaan verspreiden want de rest van de wereld moet immers ook wakker worden en heeft dat licht vooral nu zo hard nodig.

Maar is dit wel zo?

Is dat ook niet gewoon een overtuiging die in het leven is geroepen door dit proces van meer bewustzijn. Meer bewustzijn hoeft niet te betekenen dat men al meteen volledig vanuit zijn hart leeft.Veel wijsheid daalt nu als het ware naar beneden, en de wakker wordende mens maakt heel gemakkelijk contact met deze wijsheid. Door de toenemende hogere energie stroomt deze wijsheid gemakkelijk door je heen. Het lastige is alleen dat het soms nog niet zo goed kan landen vanuit het gevoel. Door deze toenemende mate van wijsheid schiet je juist veel sneller in je denken en het moeten, en dan zijn we weer bij het begin aangekomen. Het moeten groeien, je trilling moeten verhogen en vooral ook hooghouden, je systeem opschonen enzovoort. We zijn echter vergeten dat wakker worden een natuurlijk proces is wat in gang is gezet. Maar elk proces heeft zijn tijd en ritme. En elk proces mag vooral zijn tijd hebben. Juist ascentie heeft de ruimte nodig om goed te landen.

Lieve mensen en vooral lieve lichtwerkers neem vooral rustig de tijd voor je eigen proces en laat je niet te veel wijs maken door alles wat je over ascentie leest. Voel zelf wat het met jou doet en wat je nodig hebt tijdens dit proces. Laat alles eens rustig op je afkomen en laat alles eens rustig indalen. Ga niet doen wat je hiervoor misschien ook al deed; meegaan met de massa, iemand anders waarheid overnemen. Maar probeer jezelf juist nu niet gek te laten maken door anderen. Blijf authentiek en sta jezelf toe om alles eens rustig te laten ontvouwen. Volg het ritme van de natuur. Jouw natuur. Niemand kan namelijk zijn licht laten schijnen zonder eerst de stap vanuit het hoofd naar hart te hebben gemaakt.

Sandra Laureys/channeling van de wijsheid van Krion