Ouder & Kind Reading

Vaak komt bepaald gedrag van een kind voort uit onzichtbaar of zichbaar gedrag van jou als ouder. Kinderen pikken feilloos onuitgesproken gevoelens op. En ze reageren vaak op de blinde vlekken van de ouders. Wanneer jij als moeder bijvoorbeeld erg veel stress hebt en heel goed zonder die stress kan, dan zal jouw kind bepaald gedrag laten zien met de onbewuste hoop dat jij je leven beter zal gaan inrichten vanuit meer rust. Soms hebben wij als ouders nog wat bagage dat we af mogen doen. Kinderen spiegelen ons dat maar al te graag. Een Ouder & Kind Reading geeft inzicht in wat jullie beiden nodig hebben om beter tot je recht te komen binnen jullie Ouder & Kind relatie.

Ik stem mij niet alleen af op jouw kind, maar ook op jou. Zo kunnen jullie beiden via de energie aangeven waar jullie tegen aanlopen en wat je behoeftes zijn. Waar pijnstukken liggen en wat jij als ouder kan doen om jouw kind beter te helpen. Een Ouder & Kind Reading zit dus boordevol inzicht en handvatten.

Meestal laat ik de woorden gewoon landen op papier. Soms moet ik bepaalde stukken eerst goed doorvoelen om ze te vertalen. Het maakt niet uit hoe het werkt, het gaat erom dat jij als ouder inzicht krijgt. Met een Ouder & Kind Reading kan jij aan de slag. Een Reading heeft ook een lange houdbaarheidsdatum, vaak jaren later kun je er nog mooie inzichten uithalen.

Kinderen kiezen jou als ouder uit omdat jij de kwaliteiten hebt die jouw kind nodig heeft om bepaalde dingen te leren (om zich bewust te worden). Je hoeft het dus niet perfect te doen, en je kan jouw kind ook niet voor alles behoeden. Maar het is fijn wanneer jij je bewust bent van wat jezelf, en jouw kind nodig heeft om meer in harmonie te zijn met jezelf en elkaar.


 

Ouder & Kind Reading

 

Voor een Ouder & Kind Reading heb ik nodig:

 

Twee losse foto's: één waar jij alleen op staat, één waar jouw kind alleen op staat.

Voor-en achternamen.

Geboortedata.

De gezinssamenstelling. (voornamen en leeftijd andere gezinsleden)

Jouw vragen.

Een Ouder & Kind Reading kost 95,- (incl.btw + verzendkosten nl)

Een Ouder & Kind Reading + Zielstekening van jullie samen kost 125,- (incl.btw + verzendkosten nl)

Na een geschreven Ouder & Kind Reading kun je voor jezelf een Coachingsgesprek aanvragen (Telefonisch of hier in Wijk aan Zee). Een Telefonisch consult kost 50,- (incl.btw) wanneer je deze binnen een maand na de geschreven Reading aanvraagt. 

 

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de Reading na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Vanaf 12 jaar is er toestemming van het kind zelf nodig.

Stuur mij een mail voor meer informatie