Welkom op mijn website, ik weet dat het geen toeval is dat jij hier bent.....

Ik ben Sandra Laureys en al vanaf dat ik heel jong ben ervaar ik dat het leven en ons gidsenteam ons altijd wil leiden, begeleiden, steunen en helen. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik een gave heb om inzicht en heling door te geven. Dit doe ik door contact te maken met jouw ziel en de Spirituele Wereld. Sinds 2016 heb ik mijn eigen praktijk.

Voor mij zijn wij een uiting van het Goddelijke dat hier op aarde is om te leven, te ervaren vanuit bewust-"zijn" in het hier en nu. Na veel levenservaring in voor- en tegenspoed en heel wat opleidingen verder, besef ik steeds meer wie ik ben en hoe ik positief kan bijdragen vanuit mijn aangeboren talenten, mijn innerlijke zintuigen en mijn lijntje met de Spirituele Wereld, die iedereen op zijn of haar eigen manier heeft.

Mijn missie is om jou tools aan te reiken, zodat je jouw leven zelf lichter kan maken. Dit doe ik door boodschappen in de vorm van inzicht en handvatten voor jou te ontvangen vanuit Spirit. Hoe bewuster jij van jezelf bent, en van wat er in jou leeft, hoe minder ballast en hoe meer helderheid er kan zijn. Hierdoor kun jij dan beter de balans houden in dit leven en meer rust en ruimte ervaren in jezelf.

Ik werk middels Geschreven Reading op Afstand (Soul Reading),  live Soul Coaching (ook Telefonisch) en door het maken van Zielstekeningen en Helende tekeningen (Healing Art). Ook kan ik vanuit de energie woorden geven aan hoe een kind zich voelt, en waar bepaade problemen vandaan komen. (Kinder Reading). Daarnaast komen er handvatten om met bepaalde uitdagingen om te gaan. Verder bied ik Healing op Afstand aan, voor jezelf, een dier of iemand anders.

Omdat ik op afstand kan werken en schrijven, hoeft mijn werkwijze geen belasting te zijn voor jou of jouw kind. Ook is het heel fijn om met de geschreven Reading zelf en op eigen tempo aan de slag te gaan. Met een Reading kun je lange tijd blijven werken.

Ik werk op zielsniveau en altijd vanuit liefde. Het grote bewustzijn en de Spirituele helpers waarmee ik werk  sturen mij al vrij snel naar de kern van dingen.

We are all one.

Liefdevolle Groet van mij,

Sandra Laureys

 

Opleidingen die ik heb gevolgd, om uiteindelijk weer bij mezelf uit te komen ;-)

VWO, HEAO (Economisch/Linguistisch), Reiki I, II, III (Master), Integrated Energy Therapie (IET)level I, II, III, Open je Bewustzijn challenge, Leef je Zielendoel Programma, Opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks, Module Luisterkind Levensbrug, Module Luisterkind Kinderwens, module luisterkind familieverbond, Mediumschap dag workshop Kitty Woud, Presentatie Cursus sara bruinsma: "Ja, ik ben..", Mediumschap & Trancehealing Therapeut I, II, III aan de Spirituele Academie van Jaco Elken, met behaald examen voor de SNU Nederland,  Certified Crystal Reader van Doreen Virtue & Judith Lokomski, Meditatielessen oa Kriya Yoga bij André Stelling, Mediumschap bij Hemelswijs deel 1. Auragraphs course by Angie Morris, Arthur Findlay College, Empowerment, Trancehealing, Bewijs Mediumschap en andere classes Arthur Findlay College en SNUi.