Welkom op mijn website, ik weet dat het geen toeval is dat jij hier bent.....

Ik ben Sandra Laureys en al vanaf dat ik heel jong ben ervaar ik dat het leven jou altijd wil leiden, begeleiden, steunen en helen. Gaandeweg ben ik erachter gekomen dat ik een gave heb om inzicht en heling door te geven in woorden en beeld. Dit doe ik door contact te maken met jouw ziel en de Spirituele Wereld.

Jij bent een uiting van het Goddelijke dat hier op aarde is om te leven, te ervaren vanuit bewust-zijn. Na vele ervaringen van voor- en tegenspoed en heel wat opleidingen verder, ben ik mij steeds meer gaan beseffen wie ik ben en hoe ik positief kan bijdragen vanuit mijn aangeboren talent, mijn innerlijke zintuigen en mijn lijntje met de Spirituele Wereld, die iedereen heeft op zijn of haar eigen manier.

Mijn missie is om jou tools aan te reiken, zodat je jouw leven zelf lichter kan maken. Dit doe ik door boodschappen in de vorm van inzicht en handvatten voor jou te ontvangen vanuit Spirit of de Bron. Want hoe bewuster jij van jezelf bent, en van wat er in jou leeft, hoe minder ballast en hoe meer helderheid er is. Hierdoor kun jij dan beter de balans houden in dit leven.

Ik werk middels Reading op Afstand en door het maken van Zielstekeningen en Helende tekeningen (Healing Art). Ook kan ik vanuit de energie woorden geven aan hoe een kind zich voelt, en waar bepaade problemen vandaan komen. Daarnaast komen er handvatten om met bepaalde uitdagingen om te gaan.

Omdat ik op afstand werk en alles in een handig Worddocument verwoord, is mijn werkwijze geen belasting voor jou of jouw kind. Ook is het heel fijn om een document te hebben dat je daarna nog regelmatig door kunt lezen, en waarmee jij aan de slag kunt op jouw eigen tempo. Met een Reading kun je lange tijd blijven werken.

Ik werk met de liefdevolle Bron van Wijsheid, de Spirit die jij bent en met alles verbonden is. Op Zielsniveau. De liefdevolle energie waarbij ik werk stuurt mij al vrij snel naar de kern van dingen.

We are all one.

Liefdevolle Groet van mij,

Sandra Laureys

 

Opleidingen die ik heb gevolgd, om uiteindelijk weer bij mezelf uit te komen ;-)

VWO, HEAO (Economisch/Linguistisch), Reiki I, II, III (Master), Integrated Energy Therapie (IET)level I, II, III, Open je Bewustzijn challenge, Leef je Zielendoel Programma, Opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks, Module Luisterkind Levensbrug, Module Luisterkind Kinderwens, module luisterkind familieverbond, Mediumschap dag workshop Kitty Woud, Presentatie Cursus sara bruinsma: "Ja, ik ben..", Mediumschap & Trancehealing Therapeut I, II, III aan de Spirituele Academie van Jaco Elken, met behaald examen voor de SNU Nederland,  Certified Crystal Reader van Doreen Virtue & Judith Lokomski, Meditatielessen oa Kriya Yoga bij André Stelling, Mediumschap bij Hemelswijs deel 1. Auragraphs course by Angie Morris, Arthur Findlay College, Empowerment en andere classes Arthur Findlay College en SNUi.