Lieve Reacties van mensen die je voor gingen.

 

Inmiddels heb ik zo ontzettend veel lieve reacties mogen ontvangen van ouders die heel erg blij waren met een Reading op Afstand voor speciaal voor kinderen, of van mensen die een Reading op Afstand hebben aangevraagd. Ze kunnen weer verder met de inzichten of handvatten die er vanuit de energie kwamen. Kinderen sliepen weer door, of waren minder boos of bang. Ook op mijn 1 op 1 Coaching sessies krijg ik hele fijne reacties. Ze werken lang door en mensen kunnen vanuit zichzelf stappen zetten. Er is veel dankbaarheid na het ontvangen van een Brief uit de Hemel of Bijenwas Zielstekenig. De lieve reacties blijven maar binnen stromen.

Het maakt mij een zeer blij en dankbaar mens. Want ik wil er graag voor jou zijn, zodat jij er weer voor jezelf kan zijn.

Ik heb er een paar uitgehaald en toestemming gevraagd om de reacties te plaatsen.

 

Dankbaar voor deze lieve reacties.

Sandra Laureys

Lieve reacties

Zielswezentekening. Als eerste wil ik je ontzettende bedanken voor de tekening met tekst die je voor mij gemaakt hebt. Zo to the point en zo raak. Emotie komen boven, dankbaar dat je ziet wie ik ben. Dat je voelt wie ik ben en dat je weet waar mijn kracht, liefde en wensen liggen. In een woord geweldig, zuiver van ziel tot ziel. Jij hebt mij geraakt, in mijn essentie. En nu kan ik het lezen, elke keer weer. Ja, ik word er ff stil van.

Joke B.

Sandra haar luisterkindafstemming (Kinder Reading) kwam precies op het juiste moment in mijn leven. De relatie met mijn stiefzoon was tot een dieptepunt gezakt en ik zat letterlijk met mijn handen in mijn haar. Na een korte uitleg en vraag van mijn kant, welke rol speel ik zijn leven? is Sandra voor mij contact gaan leggen. Wat hier uit kwam was een luisterkindafstemming die me bevestiging gaf van wat ik al wist en al die tijd al voelde. Deze wetenschap bracht rust in mij wetende dat dit niet over mij ging, maar de lastige situatie waar een gezin wordt samengesteld. De overige boodschappen herkende ik zeer goed en was eerlijk en straight to the point doorgegeven. Hoewel de informatie zeer direct binnenkwam wist ik" dit is informatie waar ik mee verder kan en waar ik een verandering in aan kan brengen." Het gesprek tussen Sandra en mijn stiefzoon heeft heel veel opgehelderd en er was direct een verandering in hem en mij ontstaan waardoor we met een schone lei verder konden. Nu is de verandering nog steeds verder gaande en ik ben me bewust welke rol ik kan spelen in zijn leven en welke bijdrage ik voor hem kan zijn. Sandra ik ben je enorm dankbaar voor je heldere en inzichtgevende luisterkindafstemming die mijn ogen en hart hebben geopend, waar ik deze gesloten had.

Femke van Kuijk

Sandra heeft onlangs een zeer uitgebreid consult gedaan voor onze jongste zoon Olivier. Ik ben daar enorm dankbaar voor. Het is heel bijzonder wat daar uit kwam, zonder in details te treden. In mijn geval met ook een boodschap voor mij, over hoe ik hem op een positieve manier iets meer mag loslaten en net iets meer vertrouwen mag geven. Naast het feit dat het zielscontact erg mooi beschreven stond. Onze zoon heeft selectief mutisme dwz dat hij praten in sociale situaties spannend vind. Na de reading met Sandra kreeg ik van juf te horen dat hij in de klas enkele woordjes had gezegd, ook knikt, de juf aankijkt en op school had meegedanst. Het begin is er.

Een Kinder Reading is zeer aan te raden als je wilt weten waarom jouw kind doet wat hij doet of denkt wat hij denkt, en waardoor dat ontstaat. Je kan wel zien dat daar veel werk inzit in het consult.

Ik raad Sandra van harte aan!

Lieve groeten, Geraldina van W. uit Zutphen.

De engelenreadings van Sandra zijn heel treffend en geven handvatten om meteen praktisch mee aan de slag te gaan. Heel helder en zonder zweverig te zijn geeft ze een goede beschrijving van waar je nú aan mag werken, wat er gezien wil worden. Dankjewel, lieve Sandra!

Je collega Juliette Hoogmans

Medium Coach Consult

Lieve Sandra,

je hebt mij het mooiste geschenk gegeven wat er maar kan zijn. Ik voel me letterlijk en figuurlijk bevrijd sinds jouw behandeling/reading. Weet hoe ongelooflijk kundig jij bent in datgene wat je doet. Liefdevolle groet Astrid

Brief uit de Hemel (Hemel Reading)

Wat een geweldige boodschap van Sterre, er zit zoveel herkenning in. De brief raakt mij bijzonder diep van binnen. Het helpt mij om alles een beter plekje te geven. Sterre laat zich geregeld via speciale liedjes aan mij horen. De vlinders herken ik ook. Echt bijzonder en ik ben je heel dankbaar voor deze mooie boodschap die haar zo toch weer even tastbaar voor mij heeft gemaakt.

Lieve groet, de mama van Sterre.... Nadia.


Mooie reacties

Via Sandra een reading op afstand gehad die mij, en daardoor ook mijn gezin, ontzettend veel richting heeft gegeven in een emotioneel zware tijd. Vastgelopen in de geijkte paden op zoek gegaan naar een andere invalshoek. Door de reading van Sandra zoveel nieuwe inzichten en handvatten gekregen om met onze problematiek om te gaan. Het is alweer maanden geleden maar af en toe lees ik de reading terug en krijg ik er weer nieuwe energie van en een bevestiging dat ik dit nodig had om op een andere manier verder te gaan. Daarnaast was het contact met Sandra heel warm en positief. Een hele prettige persoonlijkheid.

Eurydice H.

Een afstemming voor je kind geeft je als ouders een lading aan inzichten! Inzicht in wat er echt speelt in het leven en de gevoelens van je kind, inzicht in de rol en dynamiek binnen het gezin, inzicht in welke kant je op moet denken/gaan.De afstemming voelt als een wonderlijk feest van herkenning voor wat betreft de persoon en het karakter van je kind. Maar daarnaast vormt het document een speciale bron van informatie over wat je kind echt nodig heeft. Wat een prachtige manier om steun en richting te krijgen bij de opvoeding en omgang met je zoon of dochter!

Fien Dekking

Lieve Sandra, Na een kort gesprek was het redelijk duidelijk wat jij voor mij kon betekenen ik had er alle vertrouwen in, maar had nooit durven dromen dat er zoveel uit zou komen. Op alle vlakke was het spot-on! Het waren overduidelijke boodschappen, zelfs die van overleden familieleden. Ik had de hoop al een beetje opgegeven daar nog iets van te horen. Je gaf aan dat het opbouwende berichten zouden zijn, en dat was ook zeker zo. Na een mondelinge toelichting werd er nog veel meer duidelijk. Bizar duidelijke details. Nu aan mij de taak om hier verder mee te gaan en aan de punten te gaan werken. Wellicht dat we daar dan nog een sessie voor inplannen als ik daar zelf niet uit kom. Bedankt ook voor het sturen van aanvullende informatie en video’s! Erg waardevol.

Judith Kampman

De adviezen en tips die ik via Sandra van "hierboven" kreeg zijn echt handvatten. Helder, zonder zweverigheid en open voor eigen interpretatie.
Nooit gedacht dat ik dit zou doen, zo blij dat ik het wel heb gedaan!
Het heeft mij inzichten gegeven, maar ook een hoop bevestiging en goede adviezen op vragen die ik had.
Kippenvel (wat een goed teken is!) kreeg ik toen Sandra details vertelde over echt persoonlijke dingen, die zijzelf niet kon weten.
Dit heeft mij nog meer overtuigd, dat je niet alleen bent en je intuïtie kan volgen.
Ik vond het een enorm leerzame en bijzondere ervaring die ik iedereen aanraad.
Heb je van binnen t idee dat je het een keertje wil doen, ik zeg; doen!
En special thanks to Sandra van Kristalhelderhoren! Swannet.


Bijenwas Hemeltekening
Ik heb de Hemeltekening ontvangen, hij was heel erg mooi en passend. Ontroerend. Dank voor dit bijzondere cadeau.

Manon

Reading op Afstand

Hoi Sandra,Wat een prachtige boodschap! Ik ga het de komende dagen nog vele keren lezen, om het rustig te laten bezinken. Ik ben er ontzettend blij mee, geeft veel rust en bevestiging. En vertrouwen ook. Ik heb wel eens vaker een reading gehad maar het is niet eerder zo'n heldere boodschap geweest (en zo fijn beschreven). Heel veel dank daarvoor! Veel succes met je prachtige werk.

Lieve groeten, Malia

Lieve Sandra,
Wauw! Ik sta perplex…
Wat een ontzettend mooie tekening heb je voor mij gemaakt en wat een duidelijke, zeer herkenbare, boodschap zit erbij!
Kippenvel van kop tot teen.. echt waar!
Heel, heel erg bedankt!

Heel erg bedankt voor de reading. Ik kan niet zo goed woorden vinden voor wat ik wil zeggen. Alle boodschappen in de brief hebben me zo geraakt. Het kwam helemaal binnen en op een manier die ik niet had verwacht, het heeft echt iets van binnen in beweging gebracht, wauw. Dankjewel! ♥️ Michelle

Dankbare reacties

Wowie superblij ben ik met de bijzondere zielsafstemming van Sandra Laureys. Loop je tegen dingetjes aan met je kind of ben je gewoonweg nieuwsgierig wat je kind je te vertellen heeft zonder de belemmering van het aardse? Sandra  tuned in op zielsniveau en geeft je de antwoorden en een prachtig heldere boodschap van het hoger weten van je kind. Een prachtig kado voor iedere ouder of leuk om kado te doen!Thanks Lieverd dmv jouw werk zullen velen kindjes gehoord en geholpen worden!

Denise Lucas

Lieve Sandra,
Wat een prachtig verslag hebben we van jou gekregen en wat een heerlijk open gesprek heeft dit met onze zoon (15 jr) opgeleverd. Dit laatste, daar was ik wel benieuwd naar. Hoe zal hij reageren, want ja, hij geloofd hier niet in. Bij het eerste stukje zei hij gelijk met glimlach" Hoe weet ze dit allemaal"?  
Heel veel dank.

Nelly

Een afstemming van Sandra is een hele bijzondere ervaring. Je mailt een foto van jezelf, alleen een paar basic gegevens en de vragen die spelen naar iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Vervolgens krijg je een document terug dat voor mijn gevoel alle puzzelstukjes op z'n plek legt. Een grote herkenning en vooral bevestiging van dingen die je heel diep van binnen wel weet maar die op deze manier voor en door jou worden 'uitgesproken'. Het is een enorm waardevol document dat je zo af en toe kunt teruglezen en er weer andere dingen in ziet en uithaalt. De afstemming raakte mij diep, juist omdat het zo persoonlijk is en tot de kern gaat.Ik kan me zo voorstellen dat iedereen wel een keer een moment in zijn of haar leven heeft waarop je behoefte hebt aan wat inzicht en steun. Een afstemming van Sandra is een geweldig instrument om in die behoefte te voorzien!

Fien Dekking

Spiritueel Coaching Consult

Ik ontmoette Sandra voor het eerst bij de opleiding en examen van Mediumschap &Trance Healing Therapeut bij Jaco Elken. Die dag was ik een examen kandidaat van een vriend van mij, maar het grappige was dat ik niet bij die vriend als proefpersoon kwam maar bij Sandra. Ik vond haar gelijk een fantastische vrouw en had direct een klik met haar, het voelde heel vertrouwd. Natuurlijk waren we allebei een beetje zenuwachtig want ja, dit was een examen. Ik had een specifieke vraag en ik vroeg of ze daar een inzicht in kon krijgen? Nou wat er daarna bij mij gebeurde was gigantisch! Tijdens onze sessie vond er een transformatie plaats.Omdat het voor mij best pittig was voelde ze goed aan hoe ze mij op een rustige en zachte manier kon begeleiden. Voor mij was het een bijzondere sessie en het heeft mij echt een stuk verder geholpen op mijn pad van Lichtwerker. Bedankt lieve Sandra xx

Judith L.

Brief uit de Hemel (Hemel Reading)

Wauw dit is het mooiste wat ik op dit moment kon krijgen.. iets om voor altijd te bewaren en te koesteren.Wat een prachtige brief, ik had niet verwacht dat dit zo zou uit pakken..Dankjewel lieve Sandra, ik ben je super dankbaar dat je dit voor mij hebt kunnen doen. Dit geeft mij enorm veel kracht.Ik ben je eeuwig dankbaar!

Lieve groet Nina

Lieve, lieve Sandra, wat een bijzondere mooie Zielswezen tekening heb ik van je mogen ontvangen. Toen ik het uit de envelop haalde, was het alsof ik in de spiegel keek. Ik herkende me er zo in. De uitleg is precies wat ik ook voel en alles klopt! Ben erg onder de indruk, super bedankt. C.

Lieve Sandra,

Heel erg bedankt weer voor deze mooie, uitgebreide en concrete reading. Ik ga er mee aan de slag 😊

Vivianne K.

Ik wil je heel erg bedanken voor de waardevolle reading over mij en mijn dochter, welke ik gisteren heb ontvangen. Je brengt exact mijn gevoel onder woorden. Iets waarin ik nog een leerweg heb te gaan (van mijn hoofd naar mijn hart). Het meest fantastische vind ik dat ik nergens van op kijk, maar eigenlijk een bevestiging is van wat ik altijd al voelde.
Dank je wel voor dit prachtige cadeau.
Fijne avond. Esther Sassen & Demy.