Relatie Reading

Soms loopt het even niet in je relatie. Er is veel strijd, competitie of jullie begrijpen elkaar gewoon even niet. Een Relatie Reading kan dan inzicht geven in wat er onderhuids speelt. Ook wordt soms duidelijk waarom jullie bij elkaar zijn. Een Familie of Gezinsreading is een reading waarin ik iedereen binnen het gezin (en die bij elkaar wonen) mee neem. Er komt dan bv naar voren waarom jullie elkaar als gezin gekozen hebben en wat jullie van elkaar kunnen leren.

Ik geef door wat de Spirituele Wereld en of jullie innerlijke wijsheid mee wil geven, en stem mij ook af op de gezamelijke energie. Ook laat ik de wijsheid van jullie beiden aan het woord. Zo wordt duidelijk wat erop dit moment nodig is, om weer een stap verder te komen met inzicht en handvatten. Vaak komt er naar voren hoe ieder in de relatie staat, en wat jullie van elkaar nodig hebben.

Er komt inzicht in wat er op dit moment speelt. Soms wil er spontaan een stukje heling ontstaan. Ik doe geen toekomstvoorspellingen, en uitspraken of de relatie blijvend is. Door je bewust te worden van iets in jezelf of binnen de relatie kan een Reading je wel aansporen om een bepaalde kant op te gaan. Een kant die uiteindelijk altijd beter is voor jezelf en de ander.

Alles wat ik met mijn innerlijke horen, zien, voelen en weten door krijg verwoord ik in een handig Worddocument, dat ik jullie mail. Er is akkoord nodig van beiden partners. Vreemgaan en overspel doe ik geen directe uitspraken over. Trouw zijn kan wel als thema benoemd worden.

Met het inzicht en handvatten van de reading kunnen jullie samen weer een liefdevolle stap verder komen. Met het inzicht van een Relatie Reading kunnen jullie eventueel gerichter bemiddeling of hulp zoeken.

Relatie Reading

Een Relatie Reading op Afstand kan inzicht geven in wat jullie beiden wensen, verlangen of nodig hebben om weer een stapje verder te komen. Beiden partners moeten akkoord gaan met de reading. Ik stem me af op jullie energie met behulp van de spirituele wereld. Een bijzondere vorm Relatie Reading is een Familie of Gezinsreading. Daarin neem ik jullie als gezin mee en komt bv naar voren waarom jullie als gezin bij elkaar zijn.

 

Voor een Relatie Reading/Healing op Afstand heb ik nodig:

jullie naam en geboortedatum.

Een foto waar jullie allebei alleen op staan en evt. een foto samen, zonder andere mensen of dieren.

En jullie vragen natuurlijk.

Een Relatie Reading kost 95,- (incl.btw + verzendkosten) 

Een Relatie Reading + Zielstekening van jullie samen kost 125,- (incl.btw + verzendkosten)

Alles wordt mooi verwoord in een Worddocument die ik je mail!

Na een geschreven Relatie Reading kun je voor jezelf een Coachingsgesprek aanvragen (Telefonisch of hier in Wijk aan Zee). Een Telefonisch consult kost 50,- (incl.btw) wanneer je deze binnen een maand na de geschreven Reading aanvraagt. 

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de reading na max. 2 weken in je mailbox tenzij anders vooraf aangegeven.

Meer informatie aanvragen