Relatie tekening met Boodschap

Een liefdevol cadeau voor jezelf en jouw partner!

Een Bijenwas Relatie Tekening is een impressie in kleur en symboliek van de energie van jullie relatie. Bij de tekening komt een mooie boodschap voor jullie mee.

Elke Bijenwas Relatietekening is uniek. Het is een vertaling van julie licht en liefde samen, op dit moment.

Ik stem mij af op jullie energie gezamenlijk en maak dan met bijenwas een geïnspireerde tekening. Daarna stel ik mij open om de boodschap te ontvangen die bij de Relatietekening meekomt.

Het zien van een vertaling in kleur van je relatie, kan je raken, bevestigen, inzicht geven en helend werken. Het zet altijd iets in gang. Het is een mooie inspirerend geheel.

Vaak voel ik de kleuren die ik mag gebruiken, zie ik beelden, woorden of symbolen en vanuit daar ga ik op gevoel, vanuit flow, verder de tekening in.

Ik plaats altijd een mooie intentie voor jullie als koppel in de tekening. Dat kan bijvoorbeeld liefde & harmonie zijn. Ik laat mij leiden door mijn intuïtie.

De Relatietekeningen met boodschap en intentie liefde & licht maak ik op A4 formaat. Ik vind het fijn als jouw partner weet dat er een tekening gemaakt gaat worden en dit ook goed vind. Zo hou ik alles licht en liefdevol.

Naast de Relatie Bijenwas tekeningen bied ik ook de Persoonlijke, Familie en Hemel Bijenwastekeningen aan. Meer info in het menu.

Ik werk vanuit licht en liefde.

Prijzen en hoe werkt het?

Een Relatie, Familie of Hemeltekening op A4 formaat incl. korte boodschap kost 65,- incl.btw

Een Relatie, Familie of Hemeltekening op A4 formaat incl.uitgebreide Reading kost  125,-

 

Om een Relatie tekening te kunnen maken heb ik nodig van jou:

De Naam van jou en jouw partner (Voor-en achternaam).

Jullie geboortedatum.

Het adres waar de tekening heen mag.

Akkoord van jouw partner.

Ik werk via de mail!

Vanaf het moment dat het geld op mijn bankrekening staat ontvang je de tekening na max. 2 weken in je brievenbus tenzij anders vooraf aangegeven.

Mijn bankgegevens zijn:

Bankgegevens NL61ABNA 0572 3363 22 te name van M.J.M van den Hurk (dit is mijn meisjesnaam)