Soul Coaching (Helder Gesprek)

 

Op aanvraag. 

Soms is het gewoon fijn om met iemand te praten en inzicht te krijgen in dat wat erin je leeft, of in dat wat erin je leven speelt. We doen dat door samen te wandelen in de natuur. Dat kan in het duinbos of op het strand. Als het regent kan het ook in mijn praktijkruimte. Dat kan ook gewoon Telefonisch. Vanuit mijn verbondenheid kan ik de dingen misschien anders voor je belichten. Jouw ziel en jouw gidsen willen je graag voorzien van inzicht en dat loopt door ons gesprek heen. Het is een mengeling van luisteren vanuit bewustzijn, mijn eigen levenservaring, life coaching en inzicht afkomstig vanuit de Spirituele Wereld. 

De dingen vanuit een breder perspectief kunnen zien is vaak al erg helend, en zo kun jij veel meer vanuit je kracht jouw eigen beslissingen nemen en keuzes maken die beter bij je passen. 

Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen en zal nooit zeggen wat jij moet doen.  Jouw potentie en sterke eigenschappen kunnen wel duidelijker worden. Ik richt mij tijdens dit gesprek ook niet direct op andere mensen, daar is immers toestemming voor nodig.  Het gaat echt om en over jou. Wel kan het gesprek gaan over jou in context met de buitenwereld, andere mensen of een bepaalde situatie. Maar hierin sta jij staat altijd centraal. 

Van te voren stem ik me al op jouw energie af om alvast in de voelen wat er speelt. Ook mag er dan soms een healing ontstaan. Ik schoon jouw energieveld van te voren op samen met de Spirituele Wereld. 

Een Helder Gesprek (Soul Coaching) is ook heel erg geschikt voor (hoogsensitieve) jongeren. Soms staan tieners of jongeren meer open om met iemand te praten die wat verder van ze afstaat. Dat kan gaan over hun sensitviteit, spiritualiteit, hooggevoeligheid of andere dingen waar ze graag inzicht en handvatten voor willen krijgen. 

Een Soul Coaching gesprek kan ook fijn zijn na een geschreven Reading. Om de Reading misschien nog beter te laten landen of te begrijpen, of om al meteen aan de slag te gaan met de stukken die erin zijn benoemd.

Voor nu neem ik alleen nog aanvragen aan van vrouwen, kinderen en tieners en jong volwassenen bij een live wandel consult. Telefonisch en Skype is voor iedereen.

 

Prijzen: 

Telefonisch Soul Coaching van 30 minuten na een geschreven Reading (binnen 1 maand) kost 50,- (incl.btw).

Telefonisch Soul Coaching van 30/45 minuten kost 65,- (incl.btw). Dit is inclusief van te voren afstemmen, en een korte opschoningshealing van te voren.

Wandelen hier in Wijk aan Zee, praktijk, bos of strand 60 tot 90 minuten kost 95,- (inc.btw).

Soul Coaching Traject: 1 geschreven Reading, 2 x 30 minuten Telefonische Soul Coaching, 1 Zielstekening, 1 opschoningshealing kost 210,- (incl.btw).

Ook kan ik Soul Coaching (live reading) op lokatie geven, tijdens een retraite bijvoorbeeld. De kosten en het hoe en wat zijn dan in overleg.

 

Hartegroet,

Sandra Laureys